ХОРОСКОПИзточник: lamqta.com/horoskopОвен Денят обещава да бъде изключително интересен от професионална гледна

...
ХОРОСКОПИзточник: lamqta.com/horoskopОвен Денят обещава да бъде изключително интересен от професионална гледна
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Финансови успехи за една от зодиите днес, любовен порив за друга

ХОРОСКОП

Източник: lamqta.com/horoskop

Овен
Денят дава обещание да бъде извънредно забавен от професионална позиция. Представителите на знака ослепително ще се оправят с решение на комплицирани професионални задания, ще отстояват своите ползи на договаряния, ще намират авторитетни съидейници и настойници. Много е удобна и финансовата картина и по тази причина може да се получи нарастване на приходите. За пълнотата на картината ще липсва единствено персоналното благополучие, а то през днешния ден няма да е достижимо. Даже и с цел да не разрушите връзките, на които държите, ще би трябвало да се потрудите. Не е желателно начало на нов разказ. 

 
Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци
Съвместните финансови и всякакви други парични въпроси, свързани с Вашия обичан човек, може да се окажат комплицирана тематика за разискване. Това значи, че би трябвало да заемете твърда позиция, в случай че се отнася за някой родственик или другар, които имат табиет да взимат пари на заем и да не го връщат в точния момент. Може и да изпитвате възприятие за виновност, защото не сте им помогнали, само че по този начин ще съумеете да избегнете голям брой проблеми, които биха зародили, в случай че се бихте съгласили.

Рак
Успехът на фамилния живот на Раците през днешния ден директно ще зависи, дали брачният партньор Ви ще успее да употребява всички благоприятни условия за Вашата отмора. Вероятно Ви е омръзнало да се прозявате сред четири стени и Ви се желае малко независимост. Какво, сътрудникът Ви е ангажиран? Може да отидете да се проветрявате независимо.

Лъв
Днес ще се наложи да престъпите някои свои правила, поради интереса и богатството на своя обичан човек. Няма да е елементарно да извършите това, само че в случай че въпреки всичко съумеете, може откровено да се радвате, че в живота Ви е влезнала мощна и същинска обич - такава, за която сте могли единствено да мечтаете.

Дева
Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния миг няма да можете да решите, желаете ли да отидете, или не. Звездите Ви поучават, въпреки всичко да отидете. Може пък внезапно да Ви хареса!

Везни
Днес е най-добре за всичко да се съгласявате със своя обичан човек. Няма да съумеете да го разубедите за каквото и да било, само че може да развалите връзките си със забележителна лекост. В края на крайщата може да извършите няколко дребни компромиса, тъй като те няма да нанесат щета на Вашата горделивост.

Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.

Стрелец
Може да почуствате, че не Ви доближава удовлетворението от живота. В последно време обилно сте разпределяли своята сила с цел да сте в помощ или разполагаем на всички поред, и това Ви е отвлекло от мисълта за това, което не Ви доближава. Само че през днешния ден ще разберете, какво в действителност не Ви доближава, и ще се замислите над опциите, по какъв начин да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се коства явен и задоволително прелъстителен.

Козирог
Ако са Ви скъпи основаните с някого връзки, или желаете да запазите своята известност, не предприемайте никакви съществени крачки през първата половина на деня. Вашата храброст в комбиниране с идеализма и самоувереността може да Ви отклони, и да се стигне до разрушение на това, което сте създавали с огромен труд. Истината, която гласи, че би трябвало да се бърза постепенно, ще бъде доста подобаваща за втората половина на деня. С огромно внимание шлифовайте всеки подробност и тогава и в най-хлъзгавата обстановка ще бъдете надеждно застраховани от неуспехи.

Водолей
Днес, дружно със своя обичан човек за следващ път ще откриете изумително подобие на ползи, идентични епизоди във вашите биографии и потресаващи съвпадения в метода на мислене. Възможно е дори да говорите в хор! Но в случай че е по този начин, значи в действителност можете да се наречете половинки един на различен.

Риби
Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР